Οι Κύριες Υπηρεσίες

Βασισμένοι στην εξέλιξη της παραγωγικής τεχνολογίας και της τεχνογνωσίας της ομάδας μας, προσφέρουμε υπηρεσίες και προϊόντα για τις παραγωγικές σας ανάγκες.

Μείωση του κόστους παραγωγής

Απομακρυσμένη παρακολούθηση του γεωργικού/κτηνοτροφικού κεφαλαίου σας. Μειώστε τα κόστη μετακίνησης / χρόνου. Μειώστε τα έξοδα σποράς, υλικών, άρδευσης και διάθεσης απορριμμάτων.

Αυξήστε την απόδοση παραγωγής

Παρόλο που ο οικονομικός αντίκτυπος της υψηλότερης απόδοσης είναι προφανής, αυτό που δεν είναι προφανές είναι το γεγονός ότι οι χρόνοι συγκομιδής σας θα είναι ομοιόμορφοι και αποδοτικότεροι.

Υγειέστερη παραγωγή

Με την αυξανόμενα υγειέστερη παραφωφή, θα μειώσετε τις ανάγκες για λίπανση, εμβολιασμούς, φυτοφάρμακα και άλλες δαπανηρές ενέργειες και παρεμβάσεις.

Ποιοτικότερα προϊόντα

Μπείτε στην νέα εποχή ψηφιακής αγροκτηνοτροφίας ακριβείας. Βελτιώστε την τελική ποιότητα των προϊόντων. Θα είστε ανταγωνιστικότεροι, θα διαπραγματεύεστε καλύτερες τιμές πώλησης.

Τί παρέχουμε

Μπορούμε να κάνουμε πράγματα για σας ή να σας διδάξουμε και να σας εξοπλίσουμε για να τα κάνετε μόνοι σας.

Λίπανση

Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες αιχμής για να σας παρέχουμε αποδοτικότερα σχέδια λίπανσης.

Εδαφολογικές μετρήσεις

Με τη χρήση UAVs και σε συνεργασία με γεωπόνους, αναλύουμε τις καλλιεργήσιμες εκτάσεις σας.

Φύτευση

Βελτιστοποιούμε τα σχέδια φύτευσης των αγροκτημάτων σας για υψηλή απόδοση και χαμηλή καταπόνηση της γής.

Οι γνώμες των ειδικών

Τα νέα διαδίδονται. Μάθετε τα οφέλη της αγροκτηνοτροφίας ακριβείας.

 • Οι καλλιεργητές ενδιαφέρονται περισσότερο για αυξημένη απόδοση από το μειωμένο κόστος'24 Μαρτίου, 2017'

  Το εβδομήντα τέσσερις τοις εκατό των αγροτών συμφώνησαν ότι έχουν μεγαλύτερα κίνητρα να δουν πόσο υψηλά μπορούν να φτάσουν οι αποδόσεις τους και ότι πολλοί από αυτούς δίνουν μεγάλη προσοχή σε ενδεχόμενους περιοριστικούς παράγοντες, ενσωματώνοντας πρακτικές όπως ο έλεγχος του εδάφους για τα μικροθρεπτικά συστατικά ή διεξάγουν παράλληλες συγκρίσεις καλλιεργήσιμων εκτάσεων, προκειμένου να βεβαιωθούν ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο.

  :- Jan Johnson Millennium Research, Inc.
 • Γεωργία ακρίβειας: υψηλότερο κέρδος, χαμηλότερο κόστος'1 Νοεμβρίου, 2017'

  Οι παραγωγοί αναφέρουν μια μέση εξοικονόμηση της τάξης του 15% σε διάφορες εισροές των καλλιεργειών, όπως σπόρων, λιπασμάτων και χημικών προϊόντων. Οι εξοικονομήσεις στις εισροές συχνά πληρώνουν για την τεχνολογία εντός ενός έτους για μια μεγάλη καλλιέργεια και δύο έως τρία χρόνια για μικρότερες λειτουργίες. Οι καλλιεργητές χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο εργαλεία ακριβείας για να διεξάγουν τις δικές τους συγκρίσεις στο δικό τους έδαφος.

  :- Jan Johnson Millennium Research, Inc.
 • Προστατεύστε την περιουσία σας με Αγρονομικά Δεδομένα '9 Νοεμβρίου, 2017'

  Τα αγρονομικά δεδομένα θα καταστούν αποδεικτικά στοιχεία και θα αποτελέσουν το επίκεντρο της ρύθμισης της γεωργικής βιομηχανίας. Είναι αναπόφευκτο. Είμαι βέβαιος ότι οι αγρότες που αρχίζουν να συλλέγουν και να διατηρούν αρχεία ψηφιακών δεδομένων τώρα, θα έχουν το "πάνω χέρι" για τα επόμενα χρόνια.

  :- Jason Tatge CEO, Farmobile